Arriba la web sèrie Temporada Baixa de la Cia. Dúo fàcil

Dins de la programació virtual del Barcelona Districte Cultural trobareu aquesta web sèrie Temporada Baixa realitzada des de casa per la companyia Dúo Fàcil. Seguiu tots el capítols al facebook del Barcelona Districte Cultural. 

Dúo Fàcil és una companyia emergent sortida de l’Institut del Teatre de Barcelona el 2014. Formada pels actors Francesc Marginet, Abel Reyes i Marc Tarrida, que durant la seva estada a l’Institut varen decidir ajuntar-se amb Líquido Teatro, la companyia fundada per Juanjo Cuesta-Dueñas. D’aquesta unió n’han sortit els seus dos espectacles, amb Juanjo Cuesta-Dueñas a la direcció. Com ells diuen, un matrimoni (por lo civil) que ha donat molts fruits. El primer, l’espectacle Y me morí, estrenat a La Seca – Espai Brossa el 2017 que vàrem tenir la sort de programar al centre cívic a la primavera del 2018. Un espectacle a mode de cabaret tragicòmic que va fer posar dempeus el públic a ritme de ranxera va ranxera ve. El segon fill d’aquest matrimoni teatral, va ser Bollywood, Bombay, Barcelona amb dramatúrgia de Marc Rosich, que també va pujar a l’escenari del nostre auditori la primavera del 2019 i que el podreu veure dins el Barcelona Districte Cultural en la propera edició.

En els seus espectacles, Dúo Fàcil combina diverses eines teatrals, com el musical, el ball, el teatre de text i el gestual, però sempre amb un fil conductor comú: L’HUMOR, amb majúscules. L’humor com a credo, com a raó de ser.

Tot i això, hem de dir que és tracta  d’un humor que enganya, ja que rere el parany del hi-hi-ha-ha hi trobem realitats molt dures com l’emigració o la mort. Les seves obres respiren tragicomèdia per totes bandes i és que tal i com ells diuen, Dúo Fàcil ha arribat per fer les coses fàcils, entenedores, per crear una nova estètica teatral: La filosofia fàcil!

En realitat, tot depèn de com es conten les històries i no de les històries en sí mateixes i queda clar que ells aposten per l’humor explorant totes les seves cares. Un humor fresc, divertit, hilarant, esbojarrat i sense límits que ens fa gaudir i passar un bona estona, tot rient de com de punyetera pot ser la vida. Perquè tal com diu el refrany: és millor riure que plorar, no?

Doncs això, és el que us assegurem que fareu quan pugueu veure en viu els seus espectacles, però mentre estiguem semi-confinats a casa, podem gaudir de la web sèrie Temporada Baixa que també ens farà riure de valent. Spoiler: No apte per persones sense sentit de l’humor.

Ens alegrem molt per aquesta jove companyia i els hi desitgem molts més fills (teatrals)! Esperem que continuïn fent camí en aquest món tragicòmic que és també, el teatre.

Seguiu-los a les xarxes socials Facebook | Twitter | Instagram


TEMPORADA BAIXA / CAPÍTOL 1

TEMPORADA BAIXA / CAPÍTOL 2

TEMPORADA BAIXA / CAPÍTOL 3

TEMPORADA BAIXA / CAPÍTOL 4