Albergínies farcides: Josep Vidal Xef

Albergínies farcides amb tonyina i samfaina.

Recepta, idea, i vídeos del xef Josep Vidal, docent de tallers de gastronomia al CC Urgell. 

INGREDIENTS:

1 Albergínia
1 Llauna Tonyina
3 cu /s Samfaina
1 cu /c All Julivert
2 cu /s Salsa Tomaquet
Parmesà
Oli oliva
Sal i Pebre

ELABORACIÓ: 

Tallar l’albergínia, buidar i deixar suar amb sal. Sofregir la polpa amb un fil d’oli, afegir all i julivert, fregir , incoporar la samfaina i la tonyina, sofregir i reservar. Farcir. Afegir un fil d’aigua a la safata i fornejar tapades a 180 C fins que estiguin tendres. Afegir salsa de tomàquet i parmesà ratllat. Gratinar al gust.

Podeu veure els vídeos de tot el procés fent clic aquí

Bon profit!