Juguem en família

ludic3

Tots els divendres a la tarda el casal us proposa jocs i activitats per gaudir en família, on compartir experiències, educar en un context d’oci, enfortir i estrènyer els vincles familiars.

12/04/2019

La porta petita

ludic3

És un espai de trobada i relació de les famílies amb els infants de 0 a 3 anys, on compartir estones de joc, d’experimentació i d’estimulació amb els infants. Cada sessió, els divendres a la tarda de 17 h a 19 h, comptarà amb una proposta d’activitat i un temps de joc lliure i compartit.

12/04/2019

Casal d’estiu 2021

ludic3 Casal Infantil, Notícia, Sidebar - Casal

El casal d’estiu Urgell està destinat a infants de 4 a 12 anys i gira entorn del joc lliure i autònom. Els infants comprenen, creen i transformar-me’n el seu entorn a través del joc, per aquest motiu donem tanta importància a treballar aquest valor en el nostre casal. A més, el joc facilita l’aprenentatge a través de l’experiència, la imaginació, la creativitat, les relacions socials i la iniciativa personal.

03/04/2019

Mostra de Jocs i Joguines del Casal Infantil Urgell 2020-2021

Editor

S’apropa el Nadal i el Casal Infantil Urgell es converteix en una ludoteca de gran format on trobareu diferents espais per poder gaudir de tot tipus de jocs i joguines. Els infants i les famílies podran descobrir, jugar, experimentar i provar les novetats a l’entorn del món de les joguines i el joc.

La Mostra promou un consum crític i responsable de jocs i joguines, amb l’assessorament de professionals i facilita experiències de joc entre infants i altres famílies del barri.

29/11/2016

Inauguració del curs

Editor

Jardins Ermessenda de Carcassona, al Setembre. El Parc d’Ermessenda de Carcassona es converteix en un joc de descoberta gegant sobre les activitats que es fan al Casal. Vine en família i celebra amb nosaltres l’inici del curs d’una manera lúdica i festiva! Divendres 16 de setembre del 2016, a partir de les 17.30h. 

22/09/2015

Espai Minijove

ccurgell Sidebar - Casal

Un espai de trobada, relació i participació per a infants de 8 a 12 anys. Hi trobareu jocs i propostes lúdiques diverses especialment dissenyades per aquest perfil i edat. Hi fem activitats de robòtica i de tecnologia, graffiti, ball, ràdio, música electrònica, tatuatges… i hi pots viure un munt d’experiències noves. Vine i fes-lo!

17/09/2015