Recursos

Volare

Inscripció

Horari: Dilluns de 18.30 a 20h.

Taller de cultura italiana en italià . A través de la música italiana i de las manifestacions culturals i artístiques del “bel paese” es tractaran alguns temes culturals i socials per qui tingui curiositat d’aprendre més sobre la cultura italiana i el seu idioma. S’utilitzarà un mètode d’aprenentatge lúdic i creatiu, entre ells el cant, que permetrà aprendre i practicar italià de manera relaxada i eficaç. Les diferents temàtiques que es tocaran durant el curs seran; geografia, viatges a Itàlia, la societat italiana actual, l’art... Durant el curs es faran sortides culturals en llocs d’interès cultural.

Objectius del curs: Millorar les competències lingüístiques de comprensió oral i escrita en italià. Adquirir nocions lingüístiques per millorar la producció oral i escrita Aprofundir els coneixements culturals italians.

Persones a les que va dirigit: Està dirigit a qui vulgui aprendre i practicar italià de manera creativa i cantat. El curs está dirigit a gent amb un nivell d’italià intermedi i/o avançat.

Requisits: Disponibilitat a treballar sobre petits ejercicis durant la setmana.

Què cal portar: boligraf, llibreta.

Metodologia d’aprenentatge: És un taller participatiu, creatiu i lúdic.

PROFESSORA: Anna Carone

CURRÍCULUM

Filòloga, traductora, actriu. Treballa en teatre, en la traducció audiovisual i em dedico a desenvolupar tècniques d’aprenentatge creatiu, lúdic i participatiu.

Data d'inici:
26-01-2015 18:30
Preu individual:
67.14 €
Si no queden places disponibles per inscriure's on-line posa't en contacte amb el Centre.
Periode d'inscripció:
15-12-2014 al 15-02-2015
Inscripció