Envia’ns propostes


Feu-nos arribar la vostra proposta de taller cultural, itinerari, espectacle, concert i/o exposició.

Si teniu alguna proposta ompliu la fitxa corresponent que trobareu a continuació:

Formulari espectacle / exposició Formulari taller cultural / itinerari

 

No oblideu adjuntar el currículum i enllaçar tot aquell material audiovisual que faci referència a la proposta, imatges i vídeos.Voleu proposar un taller?


El Centre Cívic Urgell té una programació trimestral durant la qual es realitzen multitud de tallers culturals. L’oferta varia al llarg de l’any, inclou tallers trimestrals amb una durada d’entre 8 i 11 sessions, itineraris i també alguns tallers intensius el mes de juliol. Si teniu una proposta diferent o interessant podeu fer-nos-la arribar a través del formulari corresponent.

Per qualsevol dubte contacta amb tallers@ccurgell.cat.Vols proposar un espectacle?


Al Centre Cívic Urgell tenim una programació regular de música clàssica, propostes escèniques de petit format, espectacles familiars i altres músiques.

Per presentar la vostra proposta ompliu el formulari i no oblideu d’enviar el currículum i el material corresponent.

Per més informació podeu contactar amb programacio@ccurgell.cat.Vols proposar una exposició?


La planta -1 del Centre Cívic Urgell és un espai d’exhibició per apropar a la ciutadania els diferents llenguatges de l’art contemporani pel que fa a les arts plàstiques i visuals.

La programació vol donar a conèixer tant l’obra d’artistes novells com la d’autors més consolidats. Estem oberts a propostes individuals o col·lectives i de diverses disciplines com pintura, escultura, fotografia, vídeo o instal·lacions. La selecció es farà en base a criteris tècnics, de qualitat artística i d’adequació a la línia de programació del centre i a les característiques de l’espai.

Si esteu interessats en mostrar la vostra obra podeu fer-nos arribar la proposta a través d’aquest formulari, així com el vostre currículum i un dossier explicatiu del projecte amb descripció tècnica i imatges de les peces.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb programacio@ccurgell.cat.