Altres categories

Empty comfortable red seats with numbers in cinema

Arts escèniques

Barcelona Districte Cultural us convida a gaudir d’algunes de les millors propostes de música, teatre, dansa i circ fetes a la ciutat en un circuit que viatjarà per diferents centres cívics i altres equipaments de proximitat en dues edicions l’any: a la primavera i a la tardor.

iStock_000018479163_Large

Clàssica i altres temps

Una programació centrada en la música clàssica, però també la música d'altres temps i èpoques amb propostes variades, arriscades i originals.

trumpeter playing his trumpet in black and white

A tot jazz

Continua el cicle A tot jazz, en aquesta ocasió amb dues propostes en format trio de músics joves amb dos estils propis: un més proper al jazz contemporani i nou elements sonors i l’altre més pròxim a la tradició del piano jazz. Dues formes contemporànies de viure i entendre el jazz.

Business improvement concept

De llibres i paraules

Arriba Sant Jordi i el centre cívic ho celebra amb aquest cicle centrat en la paraula i el llibre. Xerrades, jocs literaris, diàlegs teatralitzats, poesia amb música i l’exposició El Llibre en femení 5.0. Totes aquestes activitats us esperen!

iStock_000013163956_Large

Música dels s. XX-XXI. Concerts de Primavera

El Cicle de Música dels Segles XX-XXI és el cicle de concerts més antics de Catalunya en la seva especialitat, i està actualment dividit en 5 concerts de cambra durant la primavera. Cada concert comptarà amb una presentació a càrrec d’Armand Grèbol i Albert Sardà, professors del Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Cicle organitzat per la Fundació Música Contemporània amb la col·laboració del Centre Cívic Urgell.