Altres categories

Close-up  image.

A la recerca de la Salut

Cicle de divulgació científica en col·laboració amb l’IDIBAPS, centre de recerca promogut per l’Hospital Clínic de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Coneixerem i resoldrem dubtes sobre malalties i afeccions habituals, descobrirem com es milloren els diagnòstics i tractaments, de forma molt propera

bcn001323

+ Dones: Memòria Històrica

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, aquest cicle vol donar reconeixement i visibilitat al paper de la dona en la història. *Fotografia Natació, de Josep Maria Sagarra, cedida per l'AFB (Arxiu de Fotografia de Barcelona)

DNA, genetics vector icons set flat style

Bioètica

La Bioètica és una disciplina jove, que compta amb poc més de 60 anys de trajectòria, i que neix de la necessitat de posar en diàleg les ciències i les humanitats. Aquest trimestre analitzarem i debatrem sobre ètica i genètica. Cicle coordinat amb la col·laboració de Núria Terribas, Directora de la Fundació Grífols i Lucas.

maxresdefault

Després de la fi del món

Amb motiu de l’exposició Després de la fi del món al CCCB, la xarxa Centres Cívics de Barcelona conjuntament amb Biblioteques de Barcelona organitzen un cicle d‘activitats per conèixer i reflexionar, des de diferents vessants, sobre els efectes, conseqüències i oportunitats que el procés de canvi climàtic pot tenir sobre el nostre planeta i la nostra societat.

1925-el-acorazado-potemkin-rus-011

Cinema mut

L’historiador i musicòleg de cinema Joan Padrol ens endinsarà en el cinema mut. A cada sessió es projectaran diferents escenes de les pel·lícules més representatives.