free-cinema-1-728

Free Cinema

Dilluns 11 de desembre de 2017. A les 18.30 h

Altres categories

Close-up  image.

A la recerca de la Salut

Cicle de divulgació científica en col·laboració amb l’IDIBAPS, centre de recerca promogut per l’Hospital Clínic de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Coneixerem i resoldrem dubtes sobre malalties i afeccions habituals, descobrirem com es milloren els diagnòstics i tractaments, de forma molt propera

adn

Bioètica

La Bioètica és una disciplina jove, que compta amb poc més de 60 anys de trajectòria, i que neix de la necessitat de posar en diàleg les ciències i les humanitats. En aquest cicle analitzarem i debatrem des d’una visió ètica temàtiques en torn de la salut i la medicina. Cicle coordinat per Núria Terribas, Directora de la Fundació Grífols i Lucas.

Pollock_Lee Krasner

Ni genis ni muses

Ni genis ni muses. Parelles del s. XX és un cicle que vol aproximar-se a algunes de les parelles artístiques referents del segle passat, donant a conèixer en primer terme l'obra de les artistes i companyes d'alguns dels pintors, fotogràfs o escultors més famosos, que malgrat el seu talent i la seva dedicació artística han quedat relegades a un segon pla.