Altres categories

Food pyramid isolated on white

Cicle 'Alimentació'

Sabem que l’alimentació i els nostres hàbits alimentaris influeixen en la nostra salut, però com ens afecten, exactament? A través de les tres conferències d’aquest cicle ho descobrirem.

Close-up  image.

Cicle 'A la recerca de la Salut'

Cicle de divulgació científica en col·laboració amb l’IDIBAPS, centre de recerca promogut per l’Hospital Clínic de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Coneixerem i resoldrem dubtes sobre malalties i afeccions habituals, descobrirem com es milloren els diagnòstics i tractaments, de forma molt propera

fellini-portada-web

Cinema italià

L’historiador i musicòleg de cinema Joan Padrol a través de tres conferències ens endinsarà en el cinema italià. A cada sessió es projectaran diferents escenes de les pel·lícules més representatives.

befunky-collage

+ Dones

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, aquest cicle vol donar reconeixement i visibilitat al paper de la dona creadora. Per aquest motiu el cicle està format per diferents activitats de la nostra programació, identificades amb el símbol (+D), que posen en relleu el treball creatiu de les dones.