Altres categories

A la recerca de la Salut

Cicle de divulgació científica en col·laboració amb l’IDIBAPS, centre de recerca promogut per l’Hospital Clínic de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Coneixerem i resoldrem dubtes sobre malalties i afeccions habituals, descobrirem com es milloren els diagnòstics i tractaments, de forma molt propera

Bioètica: autonomia i dependència

La Bioètica és una disciplina jove, que compta amb poc més de 60 anys de trajectòria, i que neix de la necessitat de posar en diàleg les ciències i les humanitats. Aquest trimestre analitzarem i debatrem sobre l'autonomia i la dependència, a través de dues conferències i dos cinefòrums. Cicle coordinat amb la col·laboració de Núria Terribas, Directora de la Fundació Grífols i Lucas.

Cinema de viatges

L’historiador i musicòleg de cinema Joan Padrol ens endinsarà en la història del cinema de viatges amb tres noves conferències.

Ciutat, espai públic i turisme

Com afecta el turisme al model de ciutat que volem i a l’ús de l’espai públic és una de les realitats que cada cop preocupa més als ciutadans de Barcelona. En aquest cicle analitzarem aquest fenomen, des de la història de la ciutat, l’antropologia i l’urbanisme.