Altres categories

Food pyramid isolated on white

Cicle 'Alimentació'

Sabem que l’alimentació i els nostres hàbits alimentaris influeixen en la nostra salut, però com ens afecten, exactament? A través de les tres conferències d’aquest cicle ho descobrirem.

Hands holding the world on green grass background.

Epidemiologia: salut i medi ambient

Cicle de divulgació científica que forma part del projecte Ciència ciutadana als barris, un projecte de l’Oficina de Ciència Ciutadana en col·laboració amb la Xarxa de Centres Cívics i l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal). El cicle se centra en l’epidemiologia que estudia la salut dels grups humans en relació amb el seu medi.

fellini-portada-web

Cinema italià

L’historiador i musicòleg de cinema Joan Padrol a través de tres conferències ens endinsarà en el cinema italià. A cada sessió es projectaran diferents escenes de les pel·lícules més representatives.

befunky-collage

+ Dones

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, aquest cicle vol donar reconeixement i visibilitat al paper de la dona creadora. Per aquest motiu el cicle està format per diferents activitats de la nostra programació, identificades amb el símbol (+D), que posen en relleu el treball creatiu de les dones.